Jegyvásárlás

Program


Stars of Magic

Stars of Magic

A magyar bűvészélet meghatározó alakjai egy színpadon, egyetlen előadás erejéig! Ne maradj le!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 19:00

Idén 5. alkalommal rendezi meg a Bűvész Színház és a Lui Production a Magyar Bűvészet Napját, aminek hagyományát 2013-ban teremtette meg a Bűvész Színház alapítója Damien White. A rendezvényt minden évben Rodolfo születésnapjának, vagyis május 16-ának közelében rendezzük meg és idén először a szokásos Rodolfo kiállítást és gálaműsort egy nagyobb bűvészkellék kiállítással és egy bűvészversennyel is kiegészítettük.

Idén először mutatkozik be az I. BűvészFeszt Bűvészverseny és Gálaműsor, Stars of Magic címmel.

Május 13-án a Stars of Magic gálaműsor keretein belül egy egész estés bűvészshow-ban nyolc bűvész (plusz a bűvészverseny győztese) kápráztatja el a közönséget egyetlen egy előadás erejéig, így érdemes minél előbb lefoglalni a jegyeket, mivel ennyi hazai híresség ki tudja mikor áll legközelebb együtt egy színpadra.

Tarts velünk ezen a varázslatos estén, ahol egy látványos, humoros és interaktív bűvészshow-ban mutatkoznak be a hazai bűvészet meghatározó alakjai közül kilencen. Lássuk a fellépőket!

Molnár Gergely (Mr. Jupiter)

A Bűvészek Világszövetsége (FISM) elnökségének magyar tagja évtizedek óta. Fellépőként, szeminaristaként és bűvészkellék kereskedőként a világ minden szegletében rendezett ragosnál rangosabb bűvészrendezvényeken lépett fel és tartott oktató szemináriumokat, többek között a híres hollywood-i Magic Castel-ben is. Több mint 200 oktató szemináriummal a háta mögött igazi nagymestere a szemfényvesztésnek. 2013-ban az Izraeli Bűvészszövetség díszelnökévé választották, 2002-ben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje kitüntetést kapott, 2014-ben a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével ismerték el szakmai életútját.

Danny Blue

Magyarország legismertebb mentalistája nem hisz a véletlenekben, mert mesterien használja az emberi elme felfoghatatlanul nagy hatalmát. Danny egy kiemelkedően intelligens fiatal, fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel. Napjainkra már a világ minden részén, Brüsszeltől Dubaion át a Karib-tengerig több ezer rendezvény vendégeit kápráztatta el megmagyarázhatatlan produkcióival, s emberismeretről, metakommunikációról, befolyásolásról szóló tréningjeivel sorra nyűgözi le nagyobbnál nagyobb nemzetközi cégek és vállalatok dörzsölt felsővezetőit. Itthon „A kiválasztott” című műsor megnyerésével Uri Geller lehengerlő utódjaként vált ismertté, „A Tudatfeletti“ című saját szórakoztató televíziós showja pedig a legszkeptikusabbakat is ámulatba ejtette.

Fülöp Tibor

Több évtizedes profi pályafutása alatt sok ezer műsort mutatott be, egy sor TV produkcióban szerepelt, számos újságcikk jelent meg róla. Különböző folyóiratokban és szakmai lapokban publikált, bűvészettel kapcsolatosan, illetve tanította is a bűvészetet. Évente rendszeresen több külföldi bűvészkongresszuson vesz részt, annak érdekében, hogy szakmai fejlődését elősegítse. Tagja az International Broterhhood of Magicians (I.B.M) nemzetközi bűvész szervezetnek. A hazai bűvész életben is aktívan tevékenykedik, a  bűvész versenyeken, zsűritagként, elnökként segíti a fiatal tehetségek kibontakozását és az amatőr bűvészek szakmai színvonalának javítását.

Nagy Csaba

"A Lélekjáró” - 40 éves bűvészmúlt. Több, mint húsz nemzetközi és hazai bűvészverseny győztese. Ma mégis egy új ember új oldala mutatkozik meg a gálaműsorban. A Lélekjáró három állomáson át vezeti közönségét, a szerelem szimbólumaitól, a lélek rezdülésein át, a ritmus hatalmáig. Szív, lélek és test. Trükk vagy csoda? Egyik sem. A lélek mágiája.

Damien White

A Bűvész Színház alapítója, ahol hetente több alkalommal tart saját egész estés előadásokat, valamint az egyik legnépszerűbb hazai Bűvész Iskola vezető oktatója.

Lui

A hazai rendezvények egyik legkeresettebb előadója. Évi 250 fellépés garancia a színvonalas szórakoztatásra. Elsőként Ő volt, aki egészestés Illúzió esteket mutatott be teltházas színházi környezetben. Nagy látványra épülő trükkjeivel, táncosokkal és látványos színpadi elemekkel kápráztatja el a közönséget. Szinte minden magyar televízió csatornán találkozhattak már vele a nézők. A bűvészet világrekordját 2013.-ban állította fel, melyet azóta sem döntöttek meg. 2016.-ban interaktív bűvészfüzeteivel robbant be a hazai hipermarketekbe. A BűvészFeszt egyik főszervezőjeként egy új illúzió mutatvánnyal készül, melyet a hazai közönség itt láthat először.

Ungár Anikó

Bűvész édesapja látta meg Anikóban a tehetséget, aki először az 1965-ös Ki mit tud?-on tűnt fel 16 évesen. Karrierje alatt fellépett többek között Párizsban, Londonban, Las Vegasban, Monte-Carlóban, New Yorkban, Bostonban valamint Milánóban. Párizsban 1973-ban, valamint Bécsben 1976-ban 1. helyezést ért el a Bűvész Világkongresszus női kategóriájában. A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje 2003.-ban kapta meg.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!